Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

Postat de mihaelar63 in Oaie
25 Iul 2014 | 3807 vizualizari
Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

Mi-a lasat gura apa cand am vazut reteta aceasta preparata de Nigella Lawson . Cum aveam miel de neam bun -Suffollk :D cu carne delicioasa am trecut la treaba .

Ingrediente

  • 1 kg costita miel
  • 1 kg cartofi [ nu foarte mari ]
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare rosu
  • 2 tije de telina
  • fulgi de chilli
  • menta marocana uscata
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalati si portionati costita de miel .

Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei  costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati .

Fierbeti carnea inabusit la foc mic sub capac .

In acelasi timp puneti la fiert in apa sarata  cartofii  in coaja .

Cand sunt fierti se scurg, se curata si se prajesc taiati in jumatate intr-o tigaie cu putin ulei .

Verificati daca costita este fiarta , adugati telina tocata, ardeiul cubulete  si ridicati capacul ca lichidul in exces sa sa se evapore .

Serviti costita rumena cu cartofi aurii  si mult patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu cartofi - a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Drob de miel aromat cu tarhon si menta verde

Postat de Bucataras

Drob de miel aromat cu tarhon si menta verde

Carnea si organele de miel trebuie curatate de piele si grasime, apoi spalate bine cu apa rece. Pune-le la fiert in 2-3 litri de apa si aduna spuma formata la suprafata. Adauga in oala...

Citeste continuarea

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Postat de mihaelar63

Friptura de berbecut cu varza acra -in vas grecesc gaastra

Pulpa de berbecut cu os se spala bine, se sareaza si se unge cu untura. Foile de varza se desfac frunza cu frunza de pe capatana. Daca varza are nervuri foarte groase se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2014, 12:30
bun bun
la 25.07.2014, 12:32
Daa , pentru Motan am pus deja vinul la rece
la 25.07.2014, 12:33
Azi am scos o pulpita ce va fi coapta in frunze de varza acra
la 25.07.2014, 12:57
Ce bine arata
la 25.07.2014, 13:00
Ce bine mai arata si asta!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking