Ingrediente
- 1 cutie crema telemea 175 g
- 1 cutie branza Fagaras 175 g
- 3 felii muschi file
- 5-6 masline negre
- 1/2 gogosar rosu
- 1 ceapa mica rosie
- aluat foetaj
- ou pt uns
Mod de preparare
Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt.
Se intinde aluatul de foetaj si se taie patratele, astfel incat sa se poata imbraca formele de briose. Se ia fiecare patratel si se aseaza in formele de briose, unse cu unt, cu grija sa nu se rupa, apoi se umple cu branza. Se unge cu oul batut bine.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt cca 15-20 minute, pana se inrosesc usor deasupra. Se servesc de preferat caldute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza, sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|