Covrigi cu cas si chimen

Postat de lili in Prajituri
26 Dec 2010 | 9325 vizualizari
Covrigi cu cas si chimen

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 500 gr. margarina
  • 2 oua
  •  sare
  • branza
  • 2 linguri bune de smantana
  • Chimen
  • drojdie
  • cascaval

 

Mod de preparare

 Faina, margarina, ouale, branza, chimenul si drojdia(inmuiata in lapte) se amesteca, formand un aluat destul de moale care se framanta bine.Se pune sare dupa gust si se lasa aluatul la dospit cca.o ora. Dupa ce este dospit se intinde o foaie de 1/2 cm, se taie covrigeii cu forma. Se pun in tava de copt si peste ei se rade cascaval.Se lasa la cuptor pana se rumenesc. Cine vrea ii poate unge cu ou si apoi sa presare cascaval pe ei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fursecuri fragede cu ciocolata

Postat de Alina26

Fursecuri fragede cu ciocolata

1.Am frecat untul/margarina cu zaharul pana a devenit ca o crema. 2.Apoi am pus faina cernuta,in ploaie,si am continuat sa mestec pana se incorporeaza bine. 3.Am uns tava de cuptor cu...

Citeste continuarea

Reteta de cremsnit cu blat de nuca la mijloc

Postat de Constelatialeu

Reteta de cremsnit cu blat de nuca la mijloc

Iata cum se prepara Reteta de cremsnit cu blat de nuca la mijloc Foi din aluat foitaj : Am lasat la dezghetat aluatul, apoi am intins prima foaie si am asezat-o in tava tapetata cu hartie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.12.2010, 16:45
la 26.12.2010, 16:47
am si euuu
la 26.12.2010, 17:41
la 26.12.2010, 19:57
la 26.12.2010, 20:08
Miuta..merci..

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking