Ingrediente
- Ceva fin cu smantana Delaco 500 g,
- zahar pudra 200 g,
- zahar vanilinat 1 plic,
- coaja de lamaie,
- galbenus de ou 2 bucati,
- zmeura 250 g,
- gelatina 2 foi,
- apa rece.
Mod de preparare
Se amesteca branza cremoasa cu smantana, cu zaharul pudra, galbenusurile de ou, zaharul vanilinat si coaja de lamaie, amestecandu-se energic, pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Gelatina se inmoaie in apa rece, apoi se aduce la fierbere, pana se obtine un lichid translucid.
Se aseaza crema intr-un vas de sticla, se aseaza deasupra zmeura si se toarna gelatina. Se da la rece cca. 30 de minute, apoi se serveste ca atare sau cu frisca vegetala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|