Ingrediente
- 4 felii paine toast
- 1 lingura unt
- 4 linguri smantana
- 50 gr sunca
- 2 felii branza topita
- 2 linguri branza rasa
- sare
Mod de preparare
Incalzim cuptorul la 200 grade .
Intre timp ungem doua felii cu unt si le asezam cu partea unsa in jos pe o tava tapetata cu hartie de copt .
Ungem apoi feliile cu smantana .Presaram sare.
Asezam pe fiecare felie de paine, felii de sunca ( eu am folosit prosciutto cotto ) .
Peste sunca punem cate o felie de branza topita ( se poate inlocui cu cascaval) .
Asezam apoi pe fiecare cate o felie de paine unsa cu unt , cu partea unsa in interior.
Punem din nou un strat de smantana si presaram branza rasa.
Dam la cuptor pana ce branza este topita la suprafata si face o crusta usor maronie.
Se servesc imediat :)
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
|