4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareIncinge cuptorul la 180˚C. UNge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de aprox. 15 cm diametru. Pentru blat, bate albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare. Amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Intr-un bol bate galbenusurile cu zaharul si esenta de rom. Incorporeaza untul topit urmat de smantana. Adauga amestecul cu faina si amesteca. In final, inglobeaza albusurile batute spuma amestecand usor pana la omogenizare. Toarna aluatul in tava pregatita si da la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa blatul sa se raceasca complet. Pentru asamblare, taie blatul de tort in 2, pe orizontala. Aseaza un blat pe farfuria de servire, unge-l cu 150 gr Nutella, presara 75 gr biscuiti sfaramintati apooi unge cu jumatate din frisca. Repeta procedura inca 1 data. Unge apoi intreg tortul cu Nutella ramasa si acopera-l in restul de bicuiti sfaramitati. Daca ti-a placut reteta noastra "Crunchy Cake" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Angelica
Baza de biscuiti: 1.Punem biscuitii intr-un robot de bucatarie impreuna cu cacaua si zaharul. 2.Mixam bine, pana totul devine foarte fin. 3.Rasturnam biscuitii intr-un castron si adaugam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|