Desert batoane energizante cu musli

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
20 Mai 2018 | 2934 vizualizari
Desert batoane energizante cu musli

Va plac batoanele energizante? Eu sunt o fana a acestor gustari si imi mai cumpar din cand in cand. Nu imi plac chiar sub orice combinatie sau sa aiba cine stie ce gust, asa ca am zis sa imi pregatesc eu cateva. Si foarte bine am facut, pentru ca dintr-o tavita mica, mi-au iesit batoane cat pentru o saptamana, ca sa am pentru gustarea mea zilnica, alaturi de o limonada. Am folosit majoritatea produselor de la Sano Vita, pentru ca imi plac foarte mult si chiar vi le recomand, in caz ca nu le-ati incercat pana acum!

Ingrediente

  • 300 gr musli cu fructe
  • 70 gr merisoare
  • 40 gr mix de fructe confiate
  • 1 lingura seminte de in
  • 90 ml ulei de cocos
  • 160 gr miere
  • 40 gr fulgi de porumb
  • 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati musli cu merisoare, semintele de in, fructele confiate si fulgi de porumb. Le omogenizati bine.

Uleiul de cocos il topiti pe baie de aburi, pana devine lichid. Peste amestecul de mai sus, turnati uleiul de cocos topit, vanilia si mierea. Cu o paleta invartiti foarte bine, pana sunt toate bine incorporate.

Tapetati cu hartie de copt o tava de 22/22 cm. Turnati compozitia obtinuta, o nivelati bine cu o paleta.

Introduceti tava in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana deasupra se face o culoare usor aurie.

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati sa se raceasca.

Reci, le portionati, asezati batoanele obtinute intre hartii de copt, le dati la rece sau le pastrati la temperatura camerei. Eu am preferat sa le dau la rece si imi scoteam cate un baton din frigider, inainte de servite.

Sunt delicioase! Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane energizante cu musli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cozonac dungat

Postat de mirela0911

Desert cozonac dungat

Se pregateste maiaua. Se amesteca laptele caldut impreuna cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa sa se activeze si sa dospeasca timp de 10 minute. Intre timp, in bolul...

Citeste continuarea

Inghetata cu banane si caise

Postat de Pungasa_Rogue

Inghetata cu banane si caise

Bananele se feliaza si se pun in congelator. Caisele se spala, apoi se scufunda in apa fierbinte pentru jumatate de minut. Se scot din apa si li se ia pielea, se indeparteaza samburele, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2018, 20:42
Ce faine sunt!
la 20.05.2018, 20:43
Cu siguranta sunt mai gustoase decat cele de cumparat!
la 20.05.2018, 20:43
Super
la 20.05.2018, 20:53
la 20.05.2018, 20:54
ce idee buna! Arata excelent, pot chiar sa imi imaginez gustul ....

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking