Ingrediente
- 120 gr unt 82%
- 150 gr zahar brun
- 30 gr faina
- esenta de vanilie
- coaja rasa de portocala
- un praf de sare
- 1 ou
- 170 gr fulgi de ovaz
Mod de preparare
Punem untul cu zaharul la foc intr-o craticioara. Amestecam continuu pana obtinem consistenta unei paste groase.
Dam jos de pe foc, incorporam faina, sarea, esenta de vanilie si coaja de portocale. Lasam dsa se racoreasca 10 minute, apoi adaugam oul si fulgii de ovaz. Omogenizam bine compozitia.
Cu ajutorul linguritei punem mici gramajoare din compozitie intr-o tava pe hartie de copt.
Cu dosul linguritei presam si dam forma rotunda biscuitului. Introducam tava la cuptorul preincalzit pentru 8-10 minute pana incep sa se rumeneasca usor pe margine.
Ii lasam sa se racoreasca in tava, apoi ii scoatem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|