Ingrediente
- 50 g unt
- 45 g zahar pudra vanilat
- 150 g ciocolata alba
- 3 lingurite suc de clementine
- 80 g nuca de cocos rasa
- 1 punga de migdale crude (80 g)
- extra nuca de cocos rasa pentru ornat
Mod de preparare
Se mixeaza untul cu zaharul vanilat.
Se topeste ciocolata pe baie de abur (se rupe ciocolata in bucatele si se pune intr-un vas, care se pune in apa clocotita; se mesteca pana cand se topeste), se lasa sa se raceasca si se toarna peste untul mixat cu zahar. Se adauga sucul de clementine si nuca de cocos. Se amesteca totul si se formeaza bilute din compozitia obtinuta, cu mana umezita. In mijlocul fiecarei bilute se pune cate o migdala.
Bilutele se tavalesc prin nuca de cocos.
Bomboanele se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu ciocolata alba, nuca de cocos si migdale (Bomboane Rafaello de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|