Ingrediente
- 220 gr unt
- 150 gr indulcitor pudra
- 250 gr lapte praf
- 80 gr nuca de cocos + pentru tavalit
- 1 lingurita esenta de migdale
- 3-4 linguri lapte
- alune, migdale sau orice altceva doriti sa puneti in mijloc
Mod de preparare
Cerneti indulcitorul intr-un bol. In alt bol, cerneti laptele praf.
Untul moale, de la temperatura camerei, il mixati impreuna cu indulcitorul. Adaugati nuca de cocos, esenta de migdale si mixati.
Incorporati laptele praf, treptat, iar la final adaugati laptele. Mie mi s-a parut necesar laptele, pentru a modela mai usor bomboanele.
Rupeti bucatele din compozitie, iar in mijloc puneti o aluna si faceti bilute.
Le tavaliti prin nuca de cocos, imediat dupa ce faceti 3-4 bucati, nu le lasati prea mult, pentru ca se vor usca. Le asezati intr-o cutie metalica, cu capac. Le pastrati la rece.
Vedeti ce simplu se fac? Puteti incerca si voi reteta!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello cu indulcitor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
|