Ingrediente
- 250 gr zahar
- 250 gr apa
- 250 gr Rama Maestro
- 2 x 25 ml rom
- 500 gr biscuiti populari
- 20 gr cacao
- 100 gr nuca de cocos
- visine din visinata
Mod de preparare
Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie.
Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.
Oala se pune pe un fund de lemn si se fac bilute din compozitia de biscuiti. La mijloc se adauga visina (sau ce doriti) si se dau prin nuca de cocos, apoi se pun in tava.
Lasati bilutele la rece in frigider cam jumatate de ora si apoi sunt gata de servit.
Va doresc pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "Bulgarasi" de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|