Ingrediente
- 5 ouă
- 4 linguri făină
- 100 g unt
- 2 linguri cacao
- 5 linguri zahăr
- 2 piersici din compot
- esenţă de rom
Mod de preparare
Freci gălbenuşurile cu zahărul şi untul moale, apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii şi adaugi făina amestecata cu cacaua şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus.
Tai piersicile cubuleţe şi le adaugi peste compoziţia de cacao.
Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi o introduci la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 grade C.
Scoti checul din tavă şi il laşi să se răcească pe un grătar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu piersici si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|