Desert cheesecake Kinder Bueno

Postat de GeorgianaGrigorescu in Prajituri
11 Aug 2019 | 4383 vizualizari
Desert cheesecake Kinder Bueno

Un cheesecake la rece foarte cremos. Inspirat de la Anyta Cooking.

Ingrediente

  • 200 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 10 g cacao
  • 250 g ciocolata Kinder
  • 500 g crema de branza
  • 40 0ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 8 batoane Kinder

Mod de preparare

Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu cacaua si apoi cu untul topit. Am asezat aceasta compozitie intr-o forma rotunda cu peretii detasabili. Am presat usor compozitia de biscuiti si am introdus forma la rece.

Am maruntit batoanele de napolitane Kinder, am topit ciocolata (eu nu am avut 250 g ciocolata kinder si am completat cu ciocolata cu lapte).

Intr-un bol am mixat crema de branza cu smantana si zaharul pudra (data viitoare voi renunta la zahar). Din aceasta compozitie am oprit cateva linguri pe care le-am folosit la ornat, iar in restul am adaugat ciocolata topita si batoanele Kinder maruntite.

Am pus aceasta compozitie in tava peste stratul de biscuiti si am introdus la rece. Ar trebui sa stea la rece cel putin o ora.

Am ornat cu ciocolata, crema de branza oprita si batoane Kinder.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Kinder Bueno" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta cu zmeura si mascarpone

Postat de oanapl

Desert tarta cu zmeura si mascarpone

Se pun într-un castron făina, sarea și untul rece tăiat cuburi și se frământă puțin. Se adaugă oul, smântâna și se amestecă până când aluatul...

Citeste continuarea

Desert pariziene cu jeleu de cirese

Postat de mirela0911

Desert pariziene cu jeleu de cirese

Aluatul: Se prepara maiaua. Se incalzesc usor cca 150 ml lapte. Se adauga 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia. Se amesteca bine apoi se lasa sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2019, 13:46
Arată foarte bine!
la 11.08.2019, 14:45
delicios!
la 11.08.2019, 15:12
la 11.08.2019, 15:46
delicios!
la 11.08.2019, 17:53

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking