Desert cu avocado pe bat

Postat de katty in Dulciuri
1 Aug 2020 | 2388 vizualizari
Desert cu avocado pe bat

Retete de vara. Un desert racoritor si sanatos care va va incanta de la prima degustare.

Ingrediente

  • 3 bucati avocado bine copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 300 ml lapte cocos
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura lichior de cocos
  • 100 gr ciocolata neagra+2 linguri lapte
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

Taiem avocado in jumatati si scoatem samburii. Cu o lingura scoatem miezul. Adaugam zeama de lamaie si il mixam. Adaugam zaharul pudra, laptele de cocos si lichiorul si mixam bine compozitia.

Turnam amestecul in forme individuale de inghetata si dam la congelator pentru cateva ore sau pana este gata inghetata.

Intr-un castron punem ciocolata  rupta  bucati si laptele. Punem la bain marie si amestecam pana ciocolata este topita.

Scoatem inghetata din forma si cu o pensula sau o lingurita decoram inghetata pana la jumatate. Presaram fulgii de cocos si mai dam ciocolata la congelator pana se intareste ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu avocado pe bat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri fragede cu mere (de post)

Postat de rocsi_1612

Cornuri fragede cu mere (de post)

Mai intai pregatim umplutura: Spalam merele, le decojim si le dam pe razatoarea mare. Intr-o cratita punem uleiul, merele stoarse de suc (iar sucul il bem noi ca doar este sanatos), zaharul...

Citeste continuarea

Tortulete-inima din clatite cu cacao si crema de ganache

Postat de Pungasa_Rogue

Tortulete-inima din clatite cu cacao si crema de ganache

Clatite: Se mixeaza oul cu sarea, zaharul si esenta de rom pana cand oul devine de culoare galben deschis. Se adauga restul ingredientelor si se omogenizeaza. Se unge tigaia cu ulei si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2020, 23:06
la 02.08.2020, 01:20
la 02.08.2020, 09:43
Interesant!
la 02.08.2020, 15:43
Arata bine!
la 02.08.2020, 16:17

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking