Ingrediente
Pesmet de biscuiti ramas de la nucile umplute,o foaie cu miere de albine(le puteti înlocui cu 300 g biscuiti)
- 100 g ciocolata amaruie
- 100 ml frisca lichida
- 2 linguri zahar pudra
- 100 g mascarpone
- Lichior de ciocolata
- 3 linguri gem de caise
- Zmeura congelata
Pentru glazura:
- 50 g ciocolata
- Lapte
- Fulgi de ciocolata pentru decor
Mod de preparare
Am maruntit foaia cu miere de albine si pesmetul pentru biscuiti.
Ciocolata am topit-o cu frisca lichida.Am adaugat lichiorul si am lasat sa se raceasca la frigider.
Mascarponele l-am mixat cu zaharul apoi am pus ciocolata racita.
Biscuitii i-am amestecat cu crema de ciocolata si gemul de caise.
Am pus amestecul într-o tava mica de chec,în care am pus o folie,am presarat boabe de zmeura,am acoperit cu folia si am lasat la frigider sa se întareasca.
Nu s-a întarit prea mult pentru ca este foarte cremos.
Am rasturnat pe un platou,am topit ciocolata cu laptele si am pus deasupra,apoi am presarat fulgi de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|