Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

Postat de Valclaudia in Dulciuri
4 Oct 2015 | 3022 vizualizari
Desert din biscuiti cu ricotta si curmale

simplu de preparat si absolut delicioase

Ingrediente

  • 200 gr. curmale deshidratate
  • 450 gr.biscuiti zdrobiti la robot
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri seminte de canepa decorticata
  • 1 lingura (cu varf) pudra din coaja de struguri rosii
  • 2 sticlute esenta de rom
  • 50 ml cafea tare (racita)

Pentru decor avem nevoie de:

  • 2 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Indepartam samburii din curmale,apoi le trecem prin robot sa se marunteasca.

Adaugam biscuitii peste pasta obtinuta din curmale, punem totul intr-un castron.

Adaugam zaharul pudra, semintele de canepa, pudra din coaja de struguri,branza ricotta,esenta de rom, cafeaua rece.

Amestecam totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia si formam mingiute de marimea dorita.

Trecem apoi mingiutele prin zahar pudra si pudra de cacao si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din biscuiti cu ricotta si curmale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcintă dobrogeană rețeta autentică

Postat de farfuriavesela

Plăcintă dobrogeană rețeta autentică

Cum facem ? Începem prin a pregăti foaia. Peste făină punem drojdia frecată cu o liguriță de zahăr, un pic de sare, 2 linguri de ulei și două linguri de oțet....

Citeste continuarea

Parfait cu migdale caramelizate

Postat de RuxyRux

Parfait cu migdale caramelizate

Migdalele se asaza pe o foaie de copt si se coc la cuptor, se racesc si se maruntesc in robot. Se pune zaharul brun in tigaie si se topeste usor, se caramelizeaza, apoi se adauga migdalele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2015, 08:29
Ce frumoasă prezentare!
la 04.10.2015, 08:45
Mai mare chinuiala, Rita! Raman hartiile alea goale intr-un minut )))
Claudia
la 04.10.2015, 09:07
la 04.10.2015, 09:10
Delicios desert!
la 04.10.2015, 09:40
Ador biscuitii

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking