Ingrediente
- Ciocolata neagra 65% cacao minim (fulgi sau maruntita) - 350 g
• Unt de arahide - 50 g
• Unt - 75 g
• Smantana de gatit - 250 ml
• Lapte condensat - 100 ml
• Ciocolata alba (fulgi sau maruntita) - 170 g
• Extract de vanilie - 1 lingurita
• Esenta de rom - 1 lingurita
• Fulgi de cocos - 2-3 linguri
• Sare de mare - 1/2 lingurita
• Ciocolata cu espresso - 60 g
Mod de preparare
- Adauga smantana, untul de arahide, sarea de mare, laptele condensat si untul in slow cooker-ul Crock-Pot 3.5L Manual White.
- Pune capacul, seteaza modul de gatire "low" si verifica dupa cca o ora;
- Ridica capacul, adauga ciocolata neagra, ciocolata alba, ciocolata cu espresso, extractul de vanilie si de rom si pune din nou capacul;
- Mai lasa cca 30 de min, ridica capacul si adauga fulgii de cocos;
- Amesteca bine.
- Rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt si las-o la frigider pentru 4 ore minimum, sau ideal, peste noapte.
- Umezeste cutitul cu apa cand o tai si optional, poti presara fulgi de cocos pe deasupra, pentru servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fudge de ciocolata la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|