Ingrediente
- 210 gr faina
- 1 ou
- 200 gr unt de arahide
- 200 gr zahar
- 100 gr unt moale 82% grasime, la temperatura camerei
- 150 gr ciocolata amaruie
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- vanilie
Mod de preparare
Intr-un bol adaugam: untul cu grasime de 82%, untul de arahide, zaharul si cu un mixer amestecam totul pana devine un amestec cremos. Adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam in continuare, adaugam faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si mixam la viteza mica iar la sfarsit adaugam ciocolata taiata marunt si amestecam cu o spatula sau cu mana pana incorporam ciocolata, aluatul este gata.
Cu ajutorul lingurei de inghetata formam fursecurile si le asezam intr-o tava tapetat cu hartie de copt. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175 grade C, pentru maxim 12-15 minute. Dupa ce le scoatem din cuptor, le lasa sa se racoreasca in tava deoarece sunt foarte fragede si se sfarama.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|