Desert inghetata de coacaze negre

Postat de MotanLaOale in Dulciuri
20 Aug 2017 | 3160 vizualizari
Desert inghetata de coacaze negre

Am avut ca model reteta lui Criss https://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-mure-78677.html. A fost reteta care s-a potrivit cu ingredientele care le aveam aici departe de supermarcheturi. Am schimbat fructele avand in gradina coacaze negre si altele care urmeaza.

Ingrediente

  • 130 g coacaze negre
  • 130 g smantana grasa
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Coacazele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Intr-un vas se pun coacazele, zaharul, smantana, zeama de lamaie si se mixeaza pana se zdrobesc fructele si se topeste zaharul.

Intr-un castron se bate frisca.

Se toarna si amestecul de fructe si se omogenizeaza.

Se pune intr-o caserola si se introduce in congelator pentru 3-4 ore.

La cererea consumatorilor, eu am pus in pahare de plastic si deasupra am pus cate un fruct ca sa le deosebesc ca am facut mai multe feluri.

Este foarte buna, fara ace.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crema de zahar ars

Postat de Oana

Crema de zahar ars

Ai nevoie doar de o oala, un castron si un mixer. Mai intai topeste zaharul in cratita in care faci crema de zahar ars, la foc mic, cu atentie sa nu se arda,...

Citeste continuarea

Pavlova cu crema de lamaie

Postat de diaconta

Pavlova cu crema de lamaie

Am pregatit bezeaua deoarece este nevoie de mai mult timp pentru coacere si racire. Am mixat albusurile cu un praf de sare si otet, pâna ce am obtinut o spuma ferma. Apoi am început...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2017, 11:07
Ce culoare frumoasa!
la 20.08.2017, 11:32
la 20.08.2017, 11:37
Ce deliciu
la 20.08.2017, 11:40
Multumesc
la 20.08.2017, 13:26
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking