Desert Islere

Postat de mitinita in Dulciuri
26 Feb 2019 | 3404 vizualizari
Desert Islere

Fursecuri delicioase si fragede.

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 500 g faina
  • Pentru crema:
  • 200 g unt 82%
  • 200 g zahar pudra
  • 3 lingurite cacao
  • Pentru decor:
  • glazura ciocolata neagra Dr Oetker

Mod de preparare

Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.

Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.

Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Crema

Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.

Glazura

Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.

Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.

Asamblare 

Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.

Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Islere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

Postat de Bucataras

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi...

Citeste continuarea

Desert pasca cu branza dulce

Postat de privatelaura

Desert pasca cu branza dulce

Este preferabil ca inainte de a va apuca de treaba, sa pastrati ingredientele 1-2 ore la temperatura camerei. Făina se cerne într-un castron mai mare. Se adaugă un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2019, 23:07
bune bune
la 26.02.2019, 23:13
Prea bune si au la calorii de nu le pot numara
la 27.02.2019, 06:31
Delicioase ❤️❤️❤️
la 27.02.2019, 07:05
la 27.02.2019, 07:29

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking