Ingrediente
- 150 g biscuiti digestivi
- 60 g unt topit
- 300 g crema de branza ( eu am folosit hochland clasic)
- 100 g zahar
- 2 oua
- 1 lg esenta de vanilie
- 1 lg zeama de lamaie
- 1+1/2 lg faina
- 135 g smantana
- Fructe sau gem pentru decor
Mod de preparare
Se piseaza biscuitii peste care adaugam untul topit si amestecam pana la omogenizare.
Se mixeaza la viteza mica crema de branza pana devine cremoasa timp in care se adauga zaharul, ouale unul cate unul, esenta de vanilie, zeama de lamaie, faina, iar la final smantana.
Se baga in cuptorul preincalzit 15 - 20 min ( in functie de aragazul fiecaruia).
Se lasa la racit si se decoreaza dupa bunul plac.
Pofta buna ! ☺️
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini cheesecakes" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|