Ingrediente
- 1 ou
- 60 g zahăr
- 120 ml lapte
- 40 ml ulei
- 50 g nuca de cocos fulgi
- 140 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat
- 1 linguriță extract de vanilie
- 12 lingurițe nutella
Mod de preparare
Se mixează oul cu zahărul, se adaugă vanilia, laptele și uleiul. La sfârșit adăugăm nuca de cocos și făina cernută împreună cu praful de copt si bicarbonatul.
Dăm drumul la cuptor să se încălzească la 180 de grade C. Pregătim o tavă de muffins cu hârtiuțe sau o ungem cu ulei și presărăm făină.
În fiecare formă punem câte o lingură de aluat. Apoi cate o linguriță mică de nutella, după care acoperim cu încă o jumătate de lingură de aluat pe fiecare.
Coacem 20 de minute la 180 de grade C și facem testul cu scobitoarea.
După ce s-au răcit, le putem pudra cu zahăr.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert muffins cu cocos si inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|