Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

Postat de mirela0911 in Prajituri
17 Mar 2017 | 5660 vizualizari
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

A ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme! "Retete de post economice"

Ingrediente

  • 400 ml lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 2 lg cacao
  • 1/2 lgt sare
  • 3 lg gem de afine
  • 1 lg nuca de cocos
  • 1 lg nuca taiata
  • 250 g faina alba
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.

Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu frisca si piersici

Postat de caroline

Prajitura cu frisca si piersici

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana ce denvin o spuma tare si lucioasa. Galbenusurile le frecam cu uleiul si le...

Citeste continuarea

Prajitura cu visine, glazura de visine si crema de vanilie

Postat de Pungasa_Rogue

Prajitura cu visine, glazura de visine si crema de vanilie

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin bezea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2017, 07:00
Vreau si eu
la 17.03.2017, 07:02
daaa, e grozava!
la 17.03.2017, 08:28
buna buna
la 17.03.2017, 08:36
Super buna!
la 17.03.2017, 09:14

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking