Desert negresa cu mini marsmallows

Postat de sufletista in Prajituri
6 Ian 2019 | 3365 vizualizari
Desert negresa cu mini marsmallows

Reteta romaneasca

Ingrediente

  • 500 ml cafea
  • 400 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de copt
  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 200 g nuca macinata grosier
  • esenta de rom
  • zeama si coaja de la 1/2 lamaie
  • 250 g mini marsmallows
  • 2 linguri unt de arahide
  • 3 patratele ciocolata

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina cu cacaua, nuca, facem o adancitura in mijloc adaugam bicarbonatul si praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie, cafeaua rece, uleiul si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.

Adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.

Adaugam peste crema de cacao, amestecand cu o paleta cu miscari usoare.

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul preincalzit si dam cca 30 min la 180 grade.

Scoatem tava o ungem cu untul de arahide si deasupra adaugam bezele si ciocolata taiata.

Dam din nou la cuptor pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu mini marsmallows" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Desert cozonac cu dovleac

Postat de antici_gabytza

Desert cozonac cu dovleac

Prima data luam miezul la dovleac si il tocam; eu l-am dat prin robot. Punem o tigaie la foc impreuna cu o lingura de unt, apoi adaugam miezul de la dovleac. Le calim bine impreuna, amestecand...

Citeste continuarea

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Postat de pushaa

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2019, 20:15
la 06.01.2019, 20:18
Ce idee delicioasa!
la 06.01.2019, 20:31
Cum am auzit ca ai negresa, cum am venit!
la 06.01.2019, 20:39
Suuper! Arata bine!
la 06.01.2019, 20:52

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking