Ingrediente
- Ingrediente Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
- 2 cani de apa minerala
- 2 cani de zahar
- 3,5 cani de faina
- 6 linguri de cacao
- 6 linguri de ulei
- 1 praf de copt
- 1 borcan de dulceata de visine
- 100 gr nuca macinata
- Glazura
- 3 linguri de zahar
- 2 linguri de cacao
- 1 lingura de ulei
- 3 linguri de apa
Mod de preparare
Cum se prepara Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca
Intr-un bol amestecam faina, cacaua si praful de copt. In apa minerala dizolvam zaharul si o adaugam peste faina impreuna cu uleiul. Omogenizam bine compozitia si adaugam dulceata
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor, la 180 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.
Intre timp, pregatim glazura. Intr-o cratita punem zaharul,cacaua, uleiul, apa si omogenizam bine, amestecam pana cand obtinem consistenta dorita.
Turnam glazura peste prajitura. Cand s-a racit, presaram nuca macinata. Servim cu ice caffe latte sau ice tea.
Recomandam si cheesecake fara coacere
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|