Desert pachetele din paine cu mar

Postat de caroline in Dulciuri
22 Feb 2021 | 2347 vizualizari
Desert pachetele din paine cu mar

Reteta am vazut-o pe net si mi s-a parut foarte simpla si rapida. Am ramas foarte surprinsa de rezultat...chiar sunt foarte bune. Este important sa ungem cu ou...pentru ca nu numai ca ii va da o culoare frumoasa insa painea va iesi crocanta la exterior si moale la interior... Sa incercati :) 

Ingrediente

  • 2 mere
  • 5 felii de paine feliata
  • 1 ou
  • zahar ( optional)

Mod de preparare

Incepem prin a curata merele de coaja, indepartam cotorul si taiem cuburi mici.

Intr-o tigaie antiaderenta punem merele la foc potrivit cu putin zahar ( doar daca merele sunt prea acre ) si lasam sa se caleasca pana pierd zeama  .

Cand sunt gata, dam tigaia de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Separat luam feliile de paine si indepartam coaja.

Luam prima felie de paine si o "intindem" cu ajutoarul unui sucitor .Ungem pe margini cu ou batut si crestam de 3 ori pe o jumătate.

Punem o lingura de mere si inchidem painea  .O inchidem bine apasand pe margini  cu ajutorul unei furculite.

Procedam astfel cu restul de felii de paine .

Asezam pachetelele intr,o tava tapetata cu hârtie de copt .

Ungem cu ou și dam tava la cuptorul incalzit in prealabil  ,pentru 15 minute la 190 grade .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pachetele din paine cu mar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cornulete cu branza si nuca

Postat de sufletista

Desert cornulete cu branza si nuca

Intr-un bol cernem 500 g faina, adaugam zaharul, sarea, nuca macinata, branza de vaci,amestecam si facem o adancitura in mijloc. Adaugam ouale, esenta de vaniliea, zaharul vanilat, amoniacul...

Citeste continuarea

Foietaj cu ciocolata amaruie

Postat de Valclaudia

Foietaj cu ciocolata amaruie

Aluatul foietaj se dezgheata complet. Se scoate din folia in care este impachetat, se intinde pe masa de lucru, se taie cu ajutorul unui pinten in 30 patratele. Preincalzim cuptorul la 200...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2021, 11:54
Interesanta!
la 22.02.2021, 12:20
la 22.02.2021, 13:53
Va multumesc
la 22.02.2021, 14:11
la 22.02.2021, 15:31

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking