Desert panna cotta cu capsuni la pahar

Postat de oanapl in Prajituri
27 Iun 2021 | 2567 vizualizari

Pentru că e foarte cald în casă în această perioadă, am evitat să mai pornesc cuptorul. Dacă e weekend neapărat pregătesc un desert. De data aceasta am pregătit un desert rapid cu băutură bio de ovăz Naturli fără gluten, fără zahăr adăugat, cu aromă naturală de vanilie. Acesta este un produs vegan. Daca doriți să fie de post trebuie să folosiți agar-agar în locul gelatinei. Eu am căutat dar nu am găsit la magazinele din cartier. Inițial am pregătit 4 pahare în care am pus panna cotta, dar deoarece nu am calculat bine cantitatea de căpșuni, unul dintre pahare l-am umplut cu jeleu de căpșuni doar pe jumătate, astfel încât nu l-am mai pozat. În cantitățile trecute mai jos am trecut mai multe căpșuni decăt am folosit eu. eu am folosit 500g, dar vă sfătuiesc să folosiți 800g căpșuni curățate.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 28.06.2021, 21:41
Mulțumesc Vasile!
la 28.06.2021, 21:41
Mulțumesc Claudia!
la 28.06.2021, 21:42
Cu drag te servesc Mihaela!
la 28.06.2021, 21:42
Cu drag te servesc Cleme!
la 28.06.2021, 22:21
Foarte bun!
la 29.06.2021, 11:43
Delicios!
la 29.06.2021, 20:52
Ce bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking