Ingrediente
- 400 ml băutură bio de ovăz
- 10 g gelatină pudră
- 30 ml apă
- 70 g zahăr măcinat
- 1 lingură esență de vanilie
- pentru jeleu:
- 800 g căpșuni curățate
- 50 g zahăr
- 30ml apă
- 10g gelatină pudră
Mod de preparare
Pui gelatina la hidratat în 30ml apă, pentru aproximativ 10 minute.
Într-o cratiță pui băutură bio de ovăz Naturli, esența de vanilie și zahărul măcinat, amesteci bine și pui oala la fiert la foc mic și lași să fiarbă 2 minute, până când se topește zahărul. Lași compoziția să se răcească complet. Topești gelatina pe baie de aburi și apoi o amesteci bine cu băutura bio de ovăz Naturli. Pui compoziția în 4 pahare (care sunt puse înclinate într-o tavă) după care bagi tava cu paharele la frigider pentru circa 2-3 ore.
Pentru jeleul de căpșuni, cureți, speli și tai căpșunile, le pui într-o cratiță, adaugi peste ele zahărul și le pui la fiert pentru 2-3 minute, apoi iei cratița de pe foc și lași compoziția să se răcească. După ce s-a răcit pasezi cu un blender.
Pui gelatina la hidratat în 30ml apă, pentru aproximativ 10 minute. Topești gelatina pe baie de aburi și apoi o amesteci bine cu căpșunile.
Scoți paharele din frigider și torni compoziția de căpșuni în pahare. Lași la frigider pentru 2-3 ore și apoi servești panna cotta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert panna cotta cu capsuni la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|