Desert pasca traditionala cu branza
Postat de RODIMUR
Se spală citricele în apă călduță cu bicarbonat de sodiu și apoi se clătesc bine cu apă rece. Se pune făina albă în vasul pentru frământat, se face o...
Citeste continuareaDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat subtire. Bineinteles ca au fost facute in bucataria cea noua a fiicei. "Bunatati de Paste"
Ingrediente
Mod de preparareBranza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele. Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt. Se intinde si o fasie lunga care se pune pe peretele tavii si se lipeste bine de fund. Se pune branza in tava si se niveleaza frumos si uniform. La mine branza a fost pana la nivelul marginii de coca, asa ca nu am avut ce sa indoi la margine. Se poate pune pe margine si impletitura si alte figuri, dar mie imi place simpla, cu coca putina. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 minute. Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit. Se taie rece si se serveste. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca traditionala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|
Postat de RODIMUR
Se spală citricele în apă călduță cu bicarbonat de sodiu și apoi se clătesc bine cu apă rece. Se pune făina albă în vasul pentru frământat, se face o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Adauga faina de cozonac intr-un robot de bucatarie – monteaza atasamentul de plamadit; Pune sare deasupra si amesteca; Dizolva drojdia in lapte caldut si adauga extra zaharul si extra...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|