Desert prajitura cu branza si fructe uscate

Postat de eumimi in Prajituri
23 Dec 2017 | 4430 vizualizari
Desert prajitura cu  branza si fructe uscate

Miros de sarbatoare-i acum in casa mea. Inspiratie de la Simona, super aromata si delicioasa.

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 7 linguri de faina
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 50 g nuca taiata grossier
  • 2 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul.

Adaugam branza sfaramata daca este proaspata sau data pe razatoare daca este mai tare.

Adaugam faina, praful de copt, nuca de cocos, coaja rasa de portocala, nuca si fructele uscate (caisele le taiem marunt).   

Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul praincalzit la 200 de grade C, pentru 25-30 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu iaurt si capsuni

Postat de Bucataras

Prajitura cu iaurt si capsuni

Gelatina si toarna peste 100 ml. apa rece si se lasa timp de 10 minute la inmuiat.Apoi se pune la incalzit pe baie de apa amestecand incet pana la dizolvarea totala. Frisca lichida se bate cu...

Citeste continuarea

Prajitura cu gem si nuca

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu gem si nuca

Margarina o frecam bine cu zaharul pana acesta se topeste. Separat albusurile se bat spuma tare. Peste margarina se adauga galbenusurile si se omogenizeaza, apoi faina si albusurile batute spuma....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2017, 23:19
Bună prăjitură!
la 23.12.2017, 23:45
la 24.12.2017, 01:45
la 24.12.2017, 08:31
la 24.12.2017, 09:11

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking