Ingrediente
- Pentru aluat:
- 400 gr faina
- 250 gr unt
- 150 gr zahar
- 1 zahar vanilat
- 1 galbenus
- 1 pachetel praf de copt
- 2 linguri de cacao
- Pentru umplutura:
- 750 gr branza de vaci
- 3 oua
- 125 gr zahar
- 1 zahar vanilat
- mure
Mod de preparare
Intr-un bol adanc punem ingredientele pentru aluat si amestecam cu lingura.
In alt bol, punem ingredientele pentru umplutura si amestecam.
Luam o tava si o acoperim cu hartie de copt. Punem jumatate din aluat, adaugam umplutura de branza, iar deasupra punem restul de aluat.
Dam tava la cuptor si coacem prajitura 45 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se feliaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si mure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|