Desert prajitura dietetica cu capsuni

Postat de Valclaudia in Prajituri
28 Mai 2017 | 6965 vizualizari
Desert prajitura dietetica cu capsuni

Ingrediente

  • 70 gr fructoza
  • 120 gr faina integrala
  • 140 gr iaurt slab (1% grasime)
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 500 gr capsuni

Mod de preparare

Spalam capsunile si le taiem bucatele.

Cuptorul il preincalzim la 175 grade C.

Separam ouale, batem spuma albusurile cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza cu fructoza si praful de copt.

Adaugam iaurtul si faina integrala, mixam. Incoporam spuma de albusuri, turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.

Presaram putina faina graham peste compozitia nivelata din tava (aceasta va absorbi lichidul lasat de capuni in timpul coacerii).

Peste compozitie, asezam din loc in loc, bucatele de capsuni.

Dam tava la cuptor, in jur de 30 minute, pana trece blatul testul cu scobitoarea.

Scoatem tava din cuptor, presaram fructoza si lasam sa se raceasca prajitura.

Portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura dietetica cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu rubarba si mascarpone

Postat de oanapl

Desert tarta cu rubarba si mascarpone

Pentru aluat, se amestecă toată făina cu untul, zahărul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă oul bătut si se frământă un aluat care se lasă...

Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de retetele_tinei

Tarta cu piersici

Prima data se face crema, pt ca ea trebuie lasata la racit. Asadar, se pun 400ml lapte la fiert.Si pana fierbe laptele, se mixeaza bine, galbenusele cu zaharul si cu vanilina.Dupa ce s-au format o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2017, 18:53
Prajitura de sezon
Cu faina Maria, de la Cocora
la 28.05.2017, 19:02
Buna!
la 28.05.2017, 19:09
Buna!
la 28.05.2017, 19:17
Vreau si eu!
la 28.05.2017, 19:24

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking