Ingrediente
- 500 g brânză dulce de vaci
- 150 g smântână
- 100 g zahăr măcinat
- 5 ouă
- Esență de lămâie
- 1 praf de sare
- 50 g făină
- 300-400 g căpșuni
Mod de preparare
Amesteci brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat, esența de lămâie. Adaugi făina și omogenizezi.
Abușuri le bați bine cu un praf de sare si le adaugi peste crema de brânză cu mișcări ușoare.
Torni jumătate din crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt (pe margini) și așezi felii de căpșuni. Torni restul cremei de brânză deasupra și așezi un alt strat de căpșuni.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute.
Când trece testul cu scobitoarea, scoți prăjitura din cuptor și o lași să se răcească, apoi treci ușor un cuțit pe marginile tăvii și desfaci inelul de la tavă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura frageda cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|