Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

Postat de reisnaor_2006 in Prajituri
14 Iun 2017 | 3519 vizualizari
Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

O prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg de lapte
  • 4 lg de ulei
  • 7 lg de faina
  • 100 gr de zahar
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • dulceata de corcoduse
  • nuca macinata

Mod de preparare

      Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri, adaugam laptele si incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.

      Dulceata de corcoduse, am amestecat-o cu nuca macinata si am pus din loc in loc, cu ajutorul unei lingurite. Am dat tava la cuptor la 200 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura rasturnata cu prune si scortisoara

Postat de timea

Prajitura rasturnata cu prune si scortisoara

Ungem o tava de aprox 35/25 cm cu unt si presaram 3 linguri de zahar si 1-2 lingurite de scortisoara, pe fundul tavii. Asezam apoi prunele spalate, uscate si despicate in doua. ( fara samburi...

Citeste continuarea

Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Postat de merisor67

Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Pentru aluat, diluam bulionul cu apa, iar zaharul il frecam cu uleiul si sarea, pana la fluidizarea acestora. Amestecam cele doua compozitii, apoi adaugam bicarbonatul stins in otet si incepem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2017, 14:00
foarte bine arata
la 14.06.2017, 14:05
multumesc
la 14.06.2017, 14:12
Bună pufoșenia!
la 14.06.2017, 14:14
Buni multumesc
la 14.06.2017, 14:46
interesanta! Merci pentru reteta!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking