Ingrediente
- 3 albusuri
- 180 g zahar pudra
- 180 g nuci macinate
- 1 lingura faina
- 1 lingurita cacao
- 2 plicuri zahar vanilat
- un praf sare
Mod de preparare
Albusurile se bat bine cu un praf de sare.
Se adauga zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana obtinem o bezea tare.
Se adauga nuca macinata, faina, cacaua si se omogenizeaza cu spatula, de jos in sus.
Se pun gramajoare cu lingura, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la distanta una de alta, deoarece vor creste.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, pentru 30-35 minute.
Daca le vrem mai crocante, se mai lasa 5-7 minute in cuptor cu usa intredeschisa.
Sa lasa sa se raceasca si sa devina crocante.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert priconuci a la Cleme" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|