Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 250 g brânza de vaci
- un praf de sare
- 60 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 2 oua mici
- 150-200 g faina
- 3 linguri griş
- 1 lgt rasa bicarbonat de sodiu
- iaurt grecesc
- sirop de afine
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un bol, se amesteca bine branza cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se omogenizeaza bine apoi se adauga grisul si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca din nou apoi se pune si faina, atat cat sa obtinem un aluat care se poate modela.
Se pune intr-o craticioara uleiul la incins. Se modeleaza din aluat ineluse potrivite si bilute micute. Se pun la prajit, apoi se scot pe prosoape absorbante.
Se servesc cu iaurt grecesc si stropite cu sirop de afine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Reteta de preparare a papanasilor cu iaurt si sirop de afine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|