Desert strudel cu branza si visine

Postat de GeorgianaGrigorescu in Dulciuri
12 Ian 2019 | 3674 vizualizari
Desert strudel cu branza si visine

Un deliciu.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 3 linguri otet
  • 4 linguri ulei
  • o ceasca apa calduta
  • sare
  • faina cca 500 g
  • 100 g unt
  • ou
  • branza dulce
  • zahar
  • zahar vanilat
  • visine

Mod de preparare

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu  trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare.

Intindem aluatul cat putem de mult si peste el distribuim untul moale, apoi il rulam si il introducem la rece cel putin o ora.

Amestecam branza dulce cu ou,zahar vanilat si zahar, dupa gust.Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot pune in functie de preferinta fiecaruia. Eu am facut patru rulouri, doua doar cu branza si doua cu branza si visine.

Scoatem aluatul de la rece si il impartim in patru. Intindem pe rand fiecare bucat.

Eu am facut patru rulouri diferite. Pe primul am distribuit branza  pe toata suprafata intinsam apoi am rulat.

Pe al doilea rulou am pus branza pe o latura, apoi am rulat.

Pe al treilea rulou am distribuit branza si apoi visine pe toata suprafata intinsa, apoi am rulat.

Pe am patrulea rulou am asezat branza pe o latura, am rulat o data, apoi am asezat visine si am rulat pana la capat.

Am asezat toate cele patru rulouri intr-o tava cu hartie de copt, le-am portionat si am introdus tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute.

Dupa ce s-au rumenit usor scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca.

Le servim pudrate cu zahar pudra. Minunate. Abia astept sa le fac din nou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București

Retete similare

Cremă de unt cu bezea elveţiană

Postat de diaconta

Cremă de unt cu bezea elveţiană

Eu am folosit zmeura congelata.Am lasat-o sa se decongeleze,am amestecat-o cu o lingura de zahar,am pasat-o si am trecut-o prin sita ca sa obtin un piure fin de zmeura. Este important ca...

Citeste continuarea

Bomboane Raffaello cu stafide

Postat de TAB1TA

Bomboane Raffaello cu stafide

Stafidele se pun in apa cu esenta de rom si se lasa cateva minute, apoi se scurg bine. Laptele praf se amesteca cu untul si esenta de vanilie, obtinandu-se o compozitie omogena. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2019, 18:14
Wooow, o combinatie la care nu pot spune nu!
la 12.01.2019, 18:38
Si mie imi place!
la 12.01.2019, 19:11
Foarte bun! Per total și ca umplutură, pur și simplu...!
la 12.01.2019, 19:11
Suuuper vreau și eu 😍😍😍😍
la 12.01.2019, 19:40

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking