Desert strudele cu branza, stafide si piersici

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
7 Mar 2018 | 6759 vizualizari
Desert strudele cu branza, stafide si piersici

Cand cei din familie au chef de ceva bun cu branza, sunteti salvati daca aveti niste foi de placinta prin congelator, ca imediat le puteti face pofta. Ai mei sunt innebuniti dupa dulciurile cu branza dulce, pot sa le fac in fiecare zi ceva care sa contina branza. De aceasta data am profitat de foile de placinta cumparate si mi-am facut si munca mai usoara, recunosc 😊😊😊.

Ingrediente

  • 750 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 170 gr zahar
  • 3 lingura smantana
  • 1 lingura faina alba
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 lingurite vanilie
  • 100 gr stafide
  • 3-4 jumatati de piersica din compot
  • 12 foi de placinta decongelate
  • ulei pentru uns foile
  • 1 ou pentru uns
  • zahar pudra

Mod de preparare

Branza cu ouale si zaharul le puneti intr-un bol, le mixati bine. Adaugati smantana, faina, vanilia si mai mixati 1 minut.

Piersicile scurse de sirop le taiati cubulete. Le adaugati in branza, puneti si stafidele, coaja rasa de lamaie, amestecati cu o paleta. Impartiti compozitia in 3 boluri in mod egal.

Faceti fiecare strudel din 4 foi. Asezati prima foaie pe masa de lucru, o ungeti cu putin ulei, iar foaie, iar o ungeti cu ulei, foaie, ungeti cu ulei si iar foaie. Puneti branza din primul bol, pe margine, pe latimea foilor. Incepeti si rulati strans, iar la final bagati marginile de pe lateral in interior. Procedati la fel si cu celelalte doua strudele.

Le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Bateti oul spuma si le ungeti cu ajutorul unui penson.

Le introduceti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 40-50 de minute, pana se rumenesc frumos. Cand sunt gata, le scoateti din cuptor, le lasati 5 minute sa se racoreasca, apoi le pudrati cu zahar.

Serviti daca va este pofta, atunci fierbinte! Cand sunt putin caldute, le inveliti cu folie alimentara sa nu se intareasca.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudele cu branza, stafide si piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Covrigei cu cascaval

Postat de comanligia

Covrigei cu cascaval

Faina cu untul se amesteca. Se adauga praful de copt,cascavalul ras si sarea. Se framanta,se adauga 3-4 linguri de smantana,atat cat sa obtinem un aluat care sa se poata intinde usor,dar sa...

Citeste continuarea

Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolata

Postat de Nadyne

Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolata

     Toate ingredientele pentru aluat (intai cele lichide, pentru a nu intra drojdia in contact cu ele), care trebuie sa fie la temperatura camerei, se pun in vasul robotului de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2018, 19:32
Delicioase!
la 07.03.2018, 19:38
Ce buneeee!
la 07.03.2018, 19:39
bune bune
la 07.03.2018, 19:44
Delicioase!
la 07.03.2018, 19:55
am o poftaaaaa......., cred ca-mi dai sa gust si eu putin, nu-i asa?

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking