Diplomat la pahar cu kiwi si portocale

Postat de bitza in Torturi
25 Feb 2010 | 10651 vizualizari
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale

Reteta este preluata de aici:http://dana2dor.blogspot.com/.Mi-a placut foarte mult ideea si este fff bun.Pe viitor o sa fac mai multe combinatii pentru ca toata lumea a preciat acest desert.Stiu ca sunt la dieta,dar nu am putut sa nu mananc si eu.Pot sa ma abtin de la orice,dar de la prajituri nu!

Ingrediente

  • 2 plicuri crema pt tarte
  • 12 piscoturi
  • 3 kiwi
  • 3 porocale
  • 150 ml frisca lichida

Mod de preparare

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic si am batut frisca.In fiecare pahar am faramitat cate un piscot peste care am pus 2 linguri de suc natural de porocala,apo crema,fructele taiate bucatele,piscot insiropat,crema,fructe,frisca si am ornat cu felii de kiwi si portocale.Daca aveti un pahar mai mic puneti goar piscot,crema,fructe,frisca.ESTE DIVIN.Se lasa la rece.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat la pahar cu kiwi si portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort Dobos

Postat de diana_k

Tort Dobos

Foile: Albusurile le mixam, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma densa, lucioasa. Adaugam galbenusurile, mai mixam putin pana acestea se incorporeaza. Renuntam...

Citeste continuarea

Tort cu caramel sarat si ciocolata

Postat de rhapsody

Tort cu caramel sarat si ciocolata

Nota: Ouale si caramelul trebuie sa aiba temperatura mediului ambiant.  Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2.  Separa albusurile de galbenusuri. 3....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2010, 13:02
Foarte bine arata.
la 25.02.2010, 13:38
la 25.02.2010, 13:44
un paharut e al meeeeu....
la 25.02.2010, 15:28
Madi, ia mai lasa si pe altii Si eu vreau un pahar Arata suuuper de tot!
la 25.02.2010, 16:37
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking