Drob a la Nico

Postat de nico15 in Mancaruri cu carne
12 Dec 2010 | 12399 vizualizari
Drob a la Nico

Ingrediente

  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua ;
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata(porc/vita)
  • 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 bucata prapor
  • boia
  • sare, piper,
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca verdeturile. Separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce au fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.

Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.

Se pun la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.

Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.

Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deasupra dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.

Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca. Daca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006

Placinta ciobanului cu afumatura si cascaval Delaco

        Pentru inceput, curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiam cubulete. Punem cartofii intr-o oala cu apa, impreuna cu ciolanul afumat la fiert, cu putina sare....

Citeste continuarea

Placinta de cartofi

Postat de caroline

Placinta de cartofi

Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa rece si sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit.  Intre timp pregatim legumele : ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2010, 21:58
prima imi place tare mult papa cat vreau nu?sant prima
la 12.12.2010, 22:09
Mmmm ce bine arata Nico 5 furcu
la 12.12.2010, 22:29
gustos
la 12.12.2010, 22:33
Arata foarte bine
la 12.12.2010, 22:46
e de retinut pt Pasti arata f bine5

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking