Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2014 | 9578 vizualizari
Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui

Pentru cei care nu mananca drob de miel recomand o reteta ca la mama acasa.

Ingrediente

  • 500 ficatei pui
  • 500 carne porc tocat
  • 500 carne vita tocat
  • 6 legaturi ceapa
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 buc cabanos
  • Condimente: sare, piper, boia, 3 tavi aluminiu (forma de chec mic)

Mod de preparare

Calim ceapa foarte putin, adaugam si usturoiul 2-3 minute la calit. Intre timp punem ficateii la fiert, le lasam sa se raceasca bine.

Tocam verdeata si adaugam in carnea cruda, adaugam ouale crude, ceapa si usturoiul calit, condimentam dupa plac si le amestecam foarte bine. Tocam ficateii cubulete mici si le adaugam in compozitia deja amestecata, amestecam usor cu o lingura de lemn. Intre timp pregatim tavile, le ungem cu putin ulei. Imparim jumatate din compozitie in tavile unse, asezam ouale fierte in doua dintre tavi iar in cea de a treia tava punem peste compozitie doua fire de cabanos. Cealalta jumatate din compozitie asezam peste oua si cabanos.

Tavile se introduc in cuptorul fierbinte cca 1 ora si 30 minute, pana se rumenesc ( pana se desprinde aluatul de pe tavi). Se lasa macar o noapte la rece inainte de a-l  felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec porc-vita si ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Topim untul într-o tigaie încăpătoare și adăugăm legumele congelate. Le lăsăm să se decongeleze, amestecându-le ușor, pe foc, apoi le lăsăm la răcit. Tăiem...

Citeste continuarea

Omleta picanta cu galbiori

Postat de Corina33

Omleta picanta cu galbiori

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2014, 21:29
Bun, bun drobul tau
la 22.04.2014, 21:34
Merci Rocsi
la 23.04.2014, 13:06
Foarte frumos si sigur gustos
la 23.04.2014, 17:02

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking