Desert negresa de post
Postat de abetina
Se pun intr-un vas apa minerala, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana cand se topeste zaharul. Se puneintr-un vas faina de grau, praful de copt, bicarbontatul de...
Citeste continuareaPostat de abetina
Se pun intr-un vas apa minerala, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana cand se topeste zaharul. Se puneintr-un vas faina de grau, praful de copt, bicarbontatul de...
Citeste continuareaPostat de antici_gabytza
Amestecam grisul, zaharul vanilat, praful de copt, zaharul pudra si zaharul. Adaugam uleiul, esenta si apa minerala. Mixam totul impreuna, apoi adaugam treptat faina cat sa iasa un aluat ca de...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Pentru blat , mai întâi pornim cuptorul la 180 de grade. Separăm albușurile de gălbenușuri și dăm deoparte 4 gălbenușuri, pentru a le folosi la cremă. Presărăm un praf de...
Citeste continuareaPostat de TAB1TA
Intr-un bol mai mare am pus branza de vaci scursa foarte bine de apa. Peste branza de vaci am pus ouale, putina sare si esenta de portocale. Am adaugat zaharul vanilat, coaja de lamaie si...
Citeste continuareaPostat de nico_nico
Faina se amesteca cu margarina, apoi se adauga celelalte ingrediente pana se obtine un aluat bun de intins. Daca mai trebuie adaugata faina, se mai pune cand se framanta aluatul. Din acest...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Intr-un castron se pun faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea si drojdia uscata. Se incalzeste sucul Fanta, sa fie caldut si se toarna peste faina. Se incorporeaza bine si se adauga uleiul...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu jumatate din zahar si cu esenta de vanilie pana cand devin ca...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Pentru blatul marmorat, mai întâi pornim cuptorul la 180 de grade. Separăm albușurile de gălbenușuri, ca la orice blat de pandișpan. Mixăm albușurile spumă presărate cu...
Citeste continuareaPostat de cristina1985
Se bat bine uleiul cu zaharul, apoi se adauga pe rand apa minerala, sucul (stors) de portocale, esenta rom, faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea, scortisoara si nuca macinata. Se toarna...
Citeste continuareaPostat de UrsanMihaela
Blatul : Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana isi maresc volumul si devin cremoase . Albusurile cu un praf de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|