Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Postat de Oana in Multicooking
28 Mar 2019 | 5666 vizualizari

Cred ca a iesit cea mai gustoasa fasole batuta din cate am facut! Gatita sub presiune, toate vitaminele si tot gustul legumelor au ramas intacte si au dat un gust senzational! Mananci si nu te mai opresti :)))

Ingrediente

  • 2 cani cu fasole boabe lasata la inmuiat peste noapte
  •  1 ceapa
  •  1 morcov
  •  ½ ardei gras rosu
  •  sare si piper dupa gust
  •  2 foi de dafin
  •  ½ lingurita cimbru uscat
  •  5 catei de usturoi
  •  50 ml ulei de floarea soarelui
  •  marar proaspat

Topping:

  •  1 ceapa mare
  •  1 lingura pasta de tomate
  •  2 linguri ulei
  • ½ lingurita boia dulce
  •  sare si piper dupa gust
  •  ¼ lingurita zahar

Mod de preparare

  • Spala bine fasolea inmuiata peste noapte si pune-o in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Adauga 2 litri de apa si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Chilli/Beans pentru 1 ora.
  • Cand programul s-a terminat lasa pentru 10 minute, apoi elibereaza aburii si deschide capacul.
  • Adauga ceapa, morcovul si ardeiul gras tocate cubulete, foile de dafin si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Pune din nou capacul, inchide supapa de aburi si seteaza programul Soup pentru 15 minute.
  • Cand programul s-a terminat, lasa sa stea 10 minute, apoi elibereaza aburii si deschide capacul.
  • Scoate foile de dafin si strecoala fasolea.
  • Mixeaza cu un blender vertical, adaugand treptat ulei si zeama in care a fiert.
  • Pune si usturoiul dat prin presa si mixeaza pana obtii un piure fin.
  • Condimenteaza daca mai este cazul cu sare si piper.
  • Pune fasolea batuta in castronele si prepara toppingul.
  • Pune uleiul la inchins intr-o tigaie si adauga ceapa taiata solzisori.
  • Amesteca si las-o sa se inmoaie.
  • Adauga boia dulce, sare si piper dupa gust, apoi pasta de tomate si putin zahar.
  • Lasa pe foc inca 2-3 minute, amestecand in continuu.
  • Daca sosul este prea gros poti adauga putina apa.
  • Pune apoi sosul de ceapa peste fasolea batuta, presara putin marar verde si serveste cu paine proaspata sau prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Negresa cu afine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Negresa cu afine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un castron se amesteca faina cernuta impreuna cu un praf de sare si bicarbonatul de sodiu. Se adauga indulcitorul si cacaua. Se amesteca usor. Se adauga laptele acru, uleiul si se amesteca...

Citeste continuarea

Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start. Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2019, 15:50
Chiar asa, mananci de nu te mai opresti
la 28.03.2019, 16:03
buna buna
la 28.03.2019, 16:07
Nu ma mai joc . Chiar azi am pus asta la fiert )
la 28.03.2019, 16:39
la 28.03.2019, 17:25
Miha, e super tare ca la Multicooker nu mai stai sa schimbi apele si se fierbe atat de bine! Ma si gandeam ca ma apuca vreo crampa la cat de mult am mancat Dar asa bine era fiarta ca n-am avut absolut nimic! Super gustoasa!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking