Fitofag cu garnitura de cartofi natur

Postat de Lily_Musat in Peste
22 Mar 2011 | 11263 vizualizari
Fitofag cu garnitura de cartofi natur

O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa.

Ingrediente

  • 5-6 bucati de fitofag, 
  • 5 cartofi mari,
  • cateva legume (eu am pus o mana din punga mix care contine morcovi, ceapa verde, ciuperci chinezesti),
  • cinci capatani de usturoi,  
  • o ceapa mare rosie,
  • un pahar de vin alb.

Mod de preparare

Cartofii ii taiati cuburi, adaugati legumele si ceapa rosie taiata rotund. Le amestecati cu putina sare, pe deasupra turnati 2-3 linguri de ulei de masilne si le bagati la cuptor.

Bucatile de fitofag se dau cu sare si se introduc la cuptor, circa 40 de minute la 200 de grade, pe gratarul al treilea de jos in sus. La jumatatea timpului de copt se scoate si se pune pe deasupra usturoiul, facut mujdei, si paharul de vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fitofag cu garnitura de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Postat de AdrianUdrea

Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt. Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini. Ceapa se curata...

Citeste continuarea

Somn cu legume la cuptor

Postat de katty

Somn cu legume la cuptor

Presaram sare, piper pe bucatile de peste si le lasam la frigider 15 minute. Intr-o tigaie incintam uleiul de masline si punem bucatile de peste. Le rumenim la foc iute pe ambele parti, apoi le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2011, 12:36
la 22.03.2011, 13:10
bunnnn
la 22.03.2011, 13:11
mmmm....tare bun....
la 22.03.2011, 13:30
bun
la 22.03.2011, 14:22
pesteee bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking