Foi cu miere de albine si crema de vanilie
Postat de diaconta in Prajituri 27 Dec 2011 | 24788 vizualizari
O altă prăjitură care nu ne lipseşte de sărbători.O aveam şi în altă variantă,dar reţeta asta îmi place foarte mult pentru că foile se înmoaie foarte bine după ce se pune crema.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (79)
la 27.12.2011, 13:20
ce de prajituri ai mai facut mai dia.... toate o minunatie... am salvat si eu reteta asta....imi place....
la 27.12.2011, 13:27
Neaaaaaaaaaaa , tu vrei sa ma zapacesti ... Cate foi ai facuuut ... parca esti la cazarma
la 27.12.2011, 13:28
Madi,cam multe am facut,desi nu asa multe ca si alta data
le-am facut in colaborare cu mama,ea face foile astea cu cateva zile inainte ,pentru ca se pastreaza bine multe zile si punem crema cand avem nevoie de ele
la 27.12.2011, 13:54
Imi place la nebunieee! e minunata o ador...insa de cand am aflat ca mierea incalzita devine toxica am renuntat la ea....desi o visez si noaptea Pup Dia harnicuta!
la 27.12.2011, 14:03
Ruxy eu zic ca in nici un caz nu poate fi mai toxica decat alte porcarii pe care le mancam,constienti sau nu
atunci cand trebuie sa cumperi tot,nu mai poti fi sigur de nimic nici macar la piata, la tarani nu mai sunt produsele cum au fost candva
la 27.12.2011, 14:06
Stiu Dia...ai dreptate...nimic nu mai e sigur...si probabil nimic 100% sanatos! Offf!
la 27.12.2011, 14:15
din pacate asa este Dia
la 27.12.2011, 14:30
abia astept sa o fac,prajitura .))
la 27.12.2011, 14:30
la 27.12.2011, 14:37
Primiti cu colinda?
la 27.12.2011, 14:42
primim primim Miha
la 27.12.2011, 14:44
Cris si eu abia astept s-o fac....din nou
la 27.12.2011, 14:53
super, tre sa fie tare delicioasa
COMENTEAZA