Foietaj cu carne - Melci cu carne

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2013 | 3746 vizualizari
Foietaj cu carne - Melci cu carne

Va recomand acest aperitiv usor de facut si delicios

Ingrediente

  • 1pachet foietaj
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2catei de usturoi(optional)
  • 1/2pahar vin
  • 1ceapa mica
  • putin cimbru
  • 1ou
  • verdeata

Mod de preparare

Calim in tigaie cu ulei usturoiul si ceapa tocata foarte marunt,adaugam carnea amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;

dupa ce si-a schimbat culoarea si a scazut sucul ce l-a lasat,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet;

dupa ce carnea este fiarta,dam deoparte,condimentam,adaugam putin cimbru, verdeata si oul batut;

pe foaia de aluat punem carnea pe toata suprafata,rulam bine,marginea o udam cu apa sa nu se desfaca la cuptor,taiem butoiase late de 2degete,le punem in tava pe hartie de copt cu taietura in sus si le tinem la cuptor 20min.

Le servim cu sos picant de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne - Melci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Postat de mitinita

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit. Ceapa...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte la tigaie

Postat de mirela0911

Aperitiv placinte la tigaie

In vasul robotului se pun apa, laptele, zaharul si drojdia uscata. Se amesteca bine apoi se adauga faina si sarea. Se porneste robotul si se mixeaza pana devine un aluat omogen. Se lasa la dospit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2013, 10:20
la 28.08.2013, 10:22
trebuie sa fie foarte buni
la 28.08.2013, 10:24
Buni tare!!
la 28.08.2013, 10:46
la 28.08.2013, 10:49
buna ideea

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking