Foietaj cu crema banane si nutella

Postat de caroline in Dulciuri
3 Aug 2015 | 4830 vizualizari
Foietaj cu crema banane si nutella

Peste tot pe Facebook vezi filmuletul cu super rapida inghetata de banane...ingheti bananele apoi le faci pasta si iata inghetata. Am realizat si eu acest desert rapid plecand dela aceasta inghetata ....dar daca imi pot spune parerea sincera...asta inghetata nu e! Mai degraba crema de banane, mai exact pasta de babane ce o dam copiilor micuti micuti doar ca in plus e tinuta la congelator ... si nimic mai mult.

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 3 banane
  • unt
  • nutella

Mod de preparare

Mai intai avem nevoie de banane bine coapte. Le decojim si le feliem rondele subtiri . Le asezam pe o tava si dam la congelator . Eu le-am tinut pana seara . 

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei . 

Eu am am ales sa fac doua forme... dreptunghiulare si forme de cosulete. 

Pentru formele de cosulete am taiat din aluat 4 cercuri. Formele le-am uns cu unt si am asezat foietajul asezand usor marginile. 

Restul de foietaj l-am taiat in forme dreptunghiulare. 

Am pus foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Cand foietajul este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se racoreasca. 

Separat scoatem feliile de banane din congelator, le punem in robot si mixam la viteza maxima pana devin o crema (pasta) .

Asezam crema de banane pe foietaj si ornam cu nutella. 

Se servesc IMEDIAT ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema banane si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cornulete fragede

Postat de MotanLaOale

Desert cornulete fragede

Se pun 550 g de faina intr-un vas de framantat. Se adauga oul batut, untura, laptele caldut, drojdia dizolvata cu zaharul vanilat si putin lapte, un praf de sare si se framanta. Se adauga...

Citeste continuarea

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Postat de comanligia

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Biscuitii: Se topeste untul,apoi se amesteca intr-un bol zaharul,untul,scortisoara,oul. Se incorporeaza faina si pudra de migdale. Se amesteca toate,se formeaza o bila si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2015, 09:47
la 03.08.2015, 09:48
Imi place!
la 03.08.2015, 09:49
la 03.08.2015, 09:56
Licurici
la 03.08.2015, 09:57
Aduc cafeaua

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking