Friptura de vitel la Multicooker
Postat de merisor67 in Vita 6 Noi 2013 | 14388 vizualizari
Carnea de vita/vitel se prepara mai greoi in mod normal, dar multicookerul i-a venit de hac.
Adevarul este ca nu stim niciodata ce carne cumparam, cat de fraged este vitelul si cat timp este necesar pentru preparare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 06.11.2013, 18:27
o bunatate de mancare
la 06.11.2013, 19:34
fff bun
la 06.11.2013, 19:45
De foarte multi ani nu am mai mancat carne de vitel desi stiu ca imi placea mult. Trebuie sa cumpar intr-o zi sa vad daca imi mai place gustul ca intre timp nu mai mananc ce mancam candva. Rricum fripturica ta arata tare bine
la 06.11.2013, 20:00
awwww
la 06.11.2013, 20:28
foarte bun
la 06.11.2013, 20:37
mie-mi place mult carnea de vitel
la 06.11.2013, 20:42
Va multumesc, fete dragi!
la 08.11.2013, 14:19
O bunatate!
la 09.11.2013, 23:40
yuuuuuummmmmmmiiiiiiiiii
la 11.11.2013, 08:35
l-am propus in meniul de astazi; prea bun
la 23.06.2015, 07:41
bun bun
COMENTEAZA