Ingrediente
- 2 oua
- 2 banane foarte coapte (negre eventual)
- 50 gr unt moale
- 100 gr faina de migdale
- 100 gr fulgi ovaz
- 50 gr nuca de cocos
- 30 gr cacao neagra
- scortisoara
Mod de preparare
Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.
Pornim cuptorul la foc mediu.
Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava.
Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|