Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

Postat de Valclaudia in Dulciuri
28 Noi 2016 | 5144 vizualizari
Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

Ingrediente

  • 250 gr margarina
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri frisca vegetala
  • un praf de sare
  • 450 gr faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • dulceata de caise si de capsuni
  • fructoza si seminte de canepa decorticate pentru decor

Mod de preparare

Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, apoi decupam fursecurile in formele dorite. Eu am decupat mijlocul la jumatate din cantitatea de fursecuri cu ajutorul unui dui metalic.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem fursecurile pana devin aurii (cca. 20 minute).

Scoatem fursecurile coapte din cuptor, apoi din tava, le lasam la racit si le umplem cu dulceata de capsuni si de caise. Peste dulceata asezam cate un fursec decupat, apoi presaram peste dulceata seminte de canepa decorticate.

Asezam fursecurile umplute pe un platou, presaram fructoza si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

Postat de ianculubita

Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam faina cu gris,sare,zahar,aromele,oul batut,branza si bicarbonatul stins; Omogenizam bine totul iar dupa ce s-a odihnit 10min rupem din...

Citeste continuarea

Desert la pahar cu sos de visine si crema de mascarpone

Postat de AdrianUdrea

Desert la pahar cu sos de visine si crema de mascarpone

Mai intai se fierbe o cafea la filtru din 250 ml apa, 2 lingurite de cafea si o lingurita de zahar. Se lasa sa se raceasca si se adauga amaretto. Se prepara sosul de visine. Se scot samburii la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2016, 19:35
Cred că nimic nu merge mai bine (deşi-s o grămadă de deserturi) în post ca fursecurile, şi se păstrează excelent mult mai bine, mai multă vreme, decţt deserturile de dulce. Fain!
la 28.11.2016, 19:36
Asa e,Padre!
la 28.11.2016, 19:39
Dimineata dau cafeaua delicioase
la 28.11.2016, 19:44
Daca au dulceata, semintele nu se mai simt! Sigur sunt bune!
la 28.11.2016, 19:46
bune bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking